Simply Saté | Opening Restaurant

Simply Saté

– ‘s-Hertogenbosch 20-11-2020 –

Het nieuwe authentieke Indonesische afhaalrestaurant Simply Saté heeft op 21 november zijn deuren geopend. Impact Presentations heeft meegeholpen met het proces om naar dit moment toe te werken.

Het is allemaal begonnen met het vormgeven van een huisstijl. We hebben labels, visitekaartjes en menukaarten ontworpen. We hebben foto’s gemaakt van de gerechten die er verkrijgbaar zijn, om deze op de kaarten te zetten. Het afhaalrestaurant biedt ook BBQ-sets die je op de website kan bestellen. Hier hebben we de eigenaar ondersteund in de fotografie en het publiceren van de sets. Ook hebben we een promotievideo en teasers opgenomen en bewerkt.

De website die al was vormgegeven door een kennis van de eigenaar van het restaurant, was niet klaar voor klanten die een maaltijd willen bestellen. Daarom hebben wij de website aangepast dat deze goed functioneert. De artikelcodes van producten die op de website staan, hebben we ingevoerd op de website en ervoor gezorgd dat de variabele producten werken. Impact Presentations beheert de website, zodat we er snel bij zijn wanneer er een foutje ontstaat. Ook hebben wij een printer geïnstalleerd, zodat deze de bestellingen kan uitdraaien wanneer deze binnenkomen via de website. Verder hebben we een stuk tekst geschreven om deze op de pagina ‘Over Ons’ te plaatsen. Hier wordt het verhaal van Simply Saté verteld.

Voor herkenning hebben we flyers ontworpen. Deze hebben we rondgebracht in de omgeving van het restaurant om de mensen in de buurt te laten weten dat ’s-Hertogenbosch een nieuw afhaalrestaurant krijgt. In totaal hebben we in Engelen, Kruiskamp en Boschveld 8.000 flyers rondgebracht.

Om er zeker van te zijn dat het restaurant duidelijk zichtbaar en herkenbaar is, hebben we stickers ontworpen die we op de voorkant van het gebouw en het afhaalluikje hebben geplaatst. Met het logo en contactgegevens centraal op de muur, kunnen de klanten het makkelijk vinden. Hiermee kan de eigenaar zijn restaurant succesvol opstarten.