Over ons

Impact Presentations is een professioneel full-service reclamebureau. Wij faciliteren alles wat nodig is om uw bedrijf te profileren. Denk hierbij aan een nieuwe huisstijl of een aansprekende website. Daarnaast leveren we ook op maat gemaakte IT-oplossingen.

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, zonder daarbij de kosten uit het oog te verliezen. Gespecialiseerde mensen die hun krachten bundelen en daarmee mooie producten en diensten leveren, daar draait het volgens ons om.

Door onze flexibele en persoonlijke aanpak zijn we altijd in staat om onze klanten op hun wenken te bedienen. De wens van u als klant staat voorop, onze specialisten doen de rest.

Wat we doen

Impact Presentations is een full-service reclamebureau. We helpen u graag bij het ontwerpen van een pakkende website of het in beeld brengen van uw bedrijf of product. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat over aankleding van stands, videografie, webhosting et cetera. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van onze diensten, mocht u vragen hebben, dan staan we u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord.

Fotografie

Wij fotograferen alles wat te maken heeft met winkel- product- evenementen- portret- bruids- en locatiefotografie. Na het schieten van de foto’s zorgen wij ervoor dat de foto’s nog beter worden door kleurcorrectie en bewerking.

Webdevelopment

Impact Presentations maakt websites voor zowel grote als kleine ondernemers. Bij ons krijgt u meer dan alleen een website, denk hierbij aan inzicht in álle mogelijkheden, uitstekende service en up to date houden van de website. Wij maken niet alleen websites, maar ook custom CMS en LMS systemen, webshops en online beeldbanken.

Design

Onder design valt: het aankleden van stands, het ontwerpen van een logo of huisstijl, digitale facturen, brochures, bestickering en bedrukking van bedrijfskleding en bestickering van uw wagenpark. Wij ontwerpen dit allemaal zelf en zorgen ervoor dat de wensen en de smaak van de klant erin worden verwerkt.

Presentations

Wij verzorgen alles wat te maken heeft met het promoten van uw product, dienst of bedrijf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, 3D-animatie, bedrijfs- en product presentatie.

Impact IT

Impact-IT zorgt voor computer onderhoud, installaties, server onderhoud, digitalisering van video materiaal en de IT ondersteuning. Daarnaast kunnen wij voor klanten producten bestellen, zoals een computer en als u dat graag wilt dan kunnen er ook monitoren worden bijgeleverd.

Videografie

Impact Presentations is uw partner als het gaat om zaken vastleggen op bewegend beeld. Productintroducties, bedrijfsfilms, open dagen of welke gelegenheid dat ook, wij maken voor u een mooi item of naslagwerk zodat u op boeiende wijze laat zien wat u in huis heeft.

Partners

Bekijk hier de partners van Impact Presentations. Partnerschap vinden we erg belangrijk. Enerzijds om elkaar te helpen, anderzijds om van elkaar te leren.

Sponsoring

We dragen een aantal goede doelen een warm hart toe. Alpe d’Huzes, Giro di KiKa, Pink Ribbon, i-Race en Racefactory zijn een aantal mooie voorbeelden.