Partners

Valacon B.V.

In samenwerking met Valacon B.V. heeft Impact Presentations het platform ‘Geef ze de Vijf!’ verwezenlijkt. Dit platform is bedoeld voor melkveehouders, erfbetreders en onderzoekers in de agrarische sector, om met elkaar discussiΓ«ren en kennis en ervaring uitwisselen door middel van het discussieplatform over de gezondheid en levensduur van melkvee.

Met als uitdaging een levensduur van 5 lactaties, gepaard aan betere economische resultaten.

Deze resultaten zijn overzichtelijk weergegeven in een persoonlijk dashboard. Met het platformonderdeel levensduuranalyse kan voortdurend worden gemonitord of de (zelf) opgestelde worden bereikt.Β  Door de toevoeging van een informatieplatform is er uitgebreide wetenschappelijke en praktijkinformatie beschikbaar over uiteenlopende onderwerpen die in deze sector van toepassing zijn.

Impact Presentations host, beheert, monitort, modereert en ontwikkelt in samenwerking met Valacon B.V. door aan het platform, met als oogpunt veehouders, verder te ondersteunen bij de levensduurverlenging en om daarbij de gestelde doelen en de economische resultaten in beeld te krijgen.

RealityPartners

RealityPartners is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op reality formats. Series als ‘Thuis Voor De Buis’, ‘De School’, ‘Sabotage’ en ‘De Gouden Kooi’ komen uit hun koker. In samenwerking met RealityPartners hebben wij gewerkt aan ‘Thuis Voor De Buis’. In dit programma worden kijkers gevolgd terwijl ze zelf juist televisiekijken. Door de grote verschillen tussen de deelnemers ontstaan er interessante verhoudingen.
Voor ‘Thuis Voor De Buis’ verzorgden wij als Impact Presentations alle techniek, de opstelling van de camera’s en de inrichting van de regiewagens.

Wiseguys

In samenwerking met Wiseguys verzorgden wij de techniek voor het wereldberoemde televisieprogramma ‘Who wants to be a millionaire’. Deze samenwerking was voor Impact Presentations erg leerzaam en interessant.