Voordelen

De beeldbank is een makkelijke tool die je razendsnel kan helpen berichten te plaatsen. Voorzien van beeld en tekst, keuze uit ontelbare afbeeldingen, samenwerkend met collega’s, in iedere denkbare taal. Gemakkelijk en doeltreffend.

Statistieken

Als Administrator hebt u toegang tot de statistieken en rapporten binnen uw organisatie, u kan de activiteit van al uw medewerkers bekijken en bijhouden. Ook kunt u wekelijks een gedetailleerd rapport ontvangen met alle gebeurtenissen van de week.

Batch file uploaden

U kunt bij ons makkelijk via uw browser grote resource files uploaden in de vorm van batch files.

Permissie’s en Archieven

Ons uitgebreide permissie systeem bevat veel customizability en flexibiliteitΒ  zoals bepaalde toegang voor specifieke groepen en gebruikers. In ons archiferings systeem worden oude ongebruikte files binnen een bepaalde tijd op een lijst gezet die u ontvangt en gelijk kan verwijderen zodat alleen de relevante items overblijven.

Plugins

Third party developers kunnen gemakkelijk plugins ontwerpen om functionaliteit verder uit te breiden terwijl ze de core van de software 100% compatible houden.

Reviesies

Indien er iets misgaat met uw beeldbank kunt u gebruik maken van ons backup systeem, met een paar klikken kunt u een oudere versie van uw beeldbank herstellen en verdergaan met uw werk.

Ons Aanbod