Design

Bent u op zoek naar een nieuw design voor uw bedrijf, bijvoorbeeld een logo of huisstijl, dan zorgen wij voor een uniek en passend ontwerp.

Brochures

Een professionele brochure nodig voor uw bedrijf? Dat is bij ons snel geregeld! Het maak niet uit wat voor bedrijf u heeft, wij maken voor iedereen brochures.

border_color

Logo & Huisstijl

Nieuw logo of een nieuwe huisstijl nodig? Wij maken dit voor u mogelijk, zodat uw bedrijf er perfect uitziet. Wij ontwerpen alles zelf.

Drukwerk

Wij printen of laten uw product drukken in de hoeveelheid zoals u die nodig heeft. Ook assisteren wij u in het kiezen van een voordelige en betrouwbare drukkerij.

Bestickering

Custom-made stickers nodig voor uw bestelauto, bestelbus of personenauto? Wij kunnen voor u op maat gemaakte stickers leveren met uw eigen wens en smaak, zodat uw auto opvalt in het verkeer.

store

Aankleding stands

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de honderden stands op een beurs? Impact Presentations zorgt ervoor dat uw stand er aantrekkelijk uitziet voor potentiële en bestaande klanten.

Bedrukking kleding

Wilt u graag unieke en opvallende bedrijfskleding, zoals polo’s, shirts, truien of andere soorten werkkleding voor uw werknemers? Bij Impact Presentations kunt u kleding bedrukken voor de beste kwaliteit.

Digitale facturen

Maakt u nog geen gebruik van een digitaal factuur? Bij impact Presentations kunnen wij digitale facturen maken met uw eigen logo, huisstijl en briefpapier.

Gegarandeerde Kwaliteit

Wij garanderen services van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Portfolio