Webwinkel

Impact Presentations maakt webshops voor grote en kleine bedrijven. Ons systeem is makkelijk en snel te beheren, zonder dat de gebruiker daar veel technische kennis voor nodig heeft. De wensen en de behoeftes worden vooraf goed besproken met de klant, zodat wij een goed beeld krijgen van wat u precies wilt. Met deze informatie kunnen wij uw ideale website bouwen. Bij ons kunt u altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en een schitterend resultaat!

SEO

De producten en de webshop zijn zoekvriendelijk, zodat uw site en producten een toppositie krijgen in Google. Wij zorgen ervoor dat er SEO-elementen in de webshop worden verwerkt.

Meerdere talen

Nederlands, Duits, Spaans, Frans of toch Engels? Onze webshops kunnen in bijna elke taal vertaald worden. Op deze manier kunnen wij van uw webshop een internationale shop maken met een ontzettend groot bereik. De klant kan met de talenselector aanklikken welke taal hij graag wil.

Design

Design

Design is key bij een website of webshop, overzicht, look and feel. Wij ontwerpen voor u een compleet op maat gemaakte webshop met eigen stijl, lettertype en kleur. Het begint bij allemaal natuurlijk bij uw wens als klant.

Sliders

Fotoslides of andere bijzonderheden kunnen aan het artikel en bovenaan de pagina worden toegevoegd. Hier kunt u bijvoorbeeld aanbiedingen en populaire artikelen laten zien.

Product

Beheer producten

U kunt makkelijk en snel artikelen bewerken en toevoegen in de webshop.

Categorieën

De artikelen worden in eigen categorieën en met tags verdeeld. U kunt dit natuurlijk helemaal zelf bepalen.

Filters

In de webshop wordt een productfilter aangebracht, klanten kunnen zo makkelijk en snel het artikel vinden. Dit filter is opgebouwd in 3 categorieën; type, merk en prijs.

Fysiek & Online

In de webshop kunnen fysieke producten worden verkocht. Ook bestaat de mogelijkheid om digitale documenten te verstrekken via deze weg.

Voorraadbeheer

De voorraad wordt automatisch bijgehouden. Zo behoudt u het overzicht en kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken.

Review

Klanten hebben een mogelijkheid om een review te plaatsen zodat u een gunstig beeld van uzelf kan delen met potentiële klanten.

Betaling

Betalingstappen

Als de klant eindelijk heeft gekozen voor een bepaald product en overgaat tot betalling, dan komen daarna nog veel handelingen aan te pas. Deze handelingen maken wij duidelijk, helder, veilig en makkelijk. Als dit niet het geval is, dan kan de klant nog steeds de aankoop annuleren.

Betalingsgateway

Bij onze webshops kunnen klanten in het binnen- en buitenland betalen.  iDEAL, AfterPay, CreditCard, PayPal… Kies zelf welke betaalmethode u het meest geschikt vindt voor uw klanten, zodat ze veilig kunnen afrekenen. Hier kunt u klikken voor alle betaalmethodes.

Statistieken

U kunt met een speciale grafiek zien wat uw statistieken zijn. In deze grafiek kunt u de transactie, gemiddelde groei, de totalen uitbetaling en de totale omzet bijhouden.

Belasting

Ook worden belastingen automatisch verwerkt.

Verzending

Verzendkosten

De verzendkosten kunnen worden bepaald op gewicht en afmeting. De klant betaald dan alleen voor wat die besteld heeft.

Geografische kostenberekening

Wij kunnen op basis van geografische locatie het bedrag bepalen, wat de klant gaat betalen aan verzendkosten. Dit kan voor de klant erg gunstig zijn.

Verzendmogelijkheden

Na het afronden van de de betaling kan ons systeem gekoppeld worden aan Postnl of andere vervoersbedrijven. De bestelling kan meteen worden doorgevoerd en daardoor kan de klant het pakketje in een dag in huis hebben.

Betalingsbewijzen

Facturen en pakbonnen worden gelijk uitgedraaid en kunnen via de mail worden verstuurd. Ook wordt de bestelling automatisch verwerkt in het systeem en altijd bewaard.

Portfolio