Logo & huisstijl

Impact Presentations ontwerpt voor u een compleet nieuwe huisstijl, inclusief bedrijfslogo. Look and feel zijn daarbij vanzelfsprekend van belang.  Wij vinden het belangrijk dat u betrokken bent bij het ontwerp van uw huisstijl of logo en dat we rekening houden met al uw wensen.

Bedrijfslogo’s

Een logo is vaak een van de eerste indrukken die potentiële klanten en partners van uw bedrijf zien. Het is daarom erg belangrijk dat uw bedrijfslogo perfect bij uw bedrijf past en ook professioneel oogt. Een logo is het gezicht van het bedrijf.

Het bedrijfslogo moet voldoen aan bepaalde eisen: Het moet origineel zijn, simpel, tijdloos, herkenbaar en veelzijdig. Het is voor ons daarom iedere keer een leuke uitdaging om het passende logo te ontwerpen.

Huisstijl

Wilt u naast een bedrijfslogo ook graag een nieuwe huisstijl? Wij ontwerpen speciaal voor u een complete nieuwe huisstijl, die past bij uw logo en bedrijf.

Een huisstijl kan een echte eye-catcher zijn. Het geeft een duidelijk signaal van hetgeen de klant van u kan verwachten. Potentiële en bestaande klanten herkennen uw bericht of bedrijf in één oogopslag. Een goede huisstijl is gebaseerd op een goed design, de juiste kleuren, is herkenbaar en geeft natuurlijk duidelijk aan wie je bent. Het is van belang dat deze punten terugkomen in de huisstijl.

Portfolio