Custom CMS

Impact Presentations maakt voor u op maat en volledig naar uw wens gemaakte CMS-systemen. CMS staat voor Content Management Systeem. Dit systeem kunt u gebruiken voor het bouwen en beheren van uw eigen website. Iedereen die een beheerdersfunctie heeft, kan verschillende soorten informatie toevoegen aan de website.

Content Management System

Wij maken onze CMS-systemen eenvoudig en klantvriendelijk. Zo kunt u ook zonder technische kennis direct aan de slag met uw CMS-systeem.

Gebruiksvriendelijk

In ons CMS-systeem bouwen wij een speciaal drag&drop systeem. Hiermee kunt heel snel en eenvoudig aanpassingen doen aan uw site. U pakt bijvoorbeeld een icoontje van Word om een klein tekstje te schrijven en sleept dat naar de plek waar de tekst moet komen te staan.

Statistieken

Op basis van de wens van onze klant maken wij een custom dashboard. U kunt zo makkelijk alle gegevens vinden zoals het aantal bezoekers (per dag, maand of jaar), de statistieken en de verkoop.

Overzichtelijke menubalk

Wij creΓ«ren voor u een overzichtelijke menubalk, waarin alle belangrijke gegevens van uw bedrijf staan.

Persoonlijke mediabibliotheek

Wij zorgen ervoor dat u een eigen mediabibliotheek heeft, met een drag & drop systeem. U kunt daarmee makkelijk tekst of beeld toevoegen.

Multi-language

Ons systeem is uitgerust met een multi-language optie, hiermee kunt u met een klik op de knop een andere taal kiezen.