Fotografie

Wij leggen alle wenselijke objecten vast op beeld: winkel-, product-, evenementen-, portret-, bruids-, drone-, en locatiefotografie. Na het schieten van de foto’s streven we met gedetailleerde nabewerking het hoogst haalbare resultaat na.

Winkelfotografie

Wilt u graag uw nieuwe of bestaande winkel op de perfecte manier vastleggen, voor bijvoorbeeld promotiemateriaal of uw website? Wij kunnen dat als geen ander en denken graag mee aan het eindresultaat.

Productfotografie

Impact Presentations biedt u prachtige en kwalitatief hoge productfoto’s aan. Onze fotograaf is zeer ervaren en kan daardoor alle soorten producten fotograferen. Het maakt dus niet uit wat het is!

Evenementenfotografie

Heeft u een belangrijk evenement, zoals een bijeenkomst voor relaties en wilt u dit graag vastleggen? We maken voor u prachtige foto’s en brengen het evenement perfect in beeld.

Luchtfotografie

Door gebruik te maken van een professionele drone zijn we in staat op plaatsen te fotograferen waar je normaal niet komt. Het geeft een verrassend beeld van te fotograferen objecten en zo kan je foto’s inzetten als echte eye-catcher.

Portretfotografie

Professionele foto’s laten maken van u zelf, uw familie of vrienden? Impact Presentations maakt dit mogelijk voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat u een super leuk dagje uit heeft met een prachtig eindresultaat.

Bruidsfotografie

De bruiloft moet en zal een van de mooiste momenten uit jullie leven worden. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft nog specialer wordt met unieke foto’s. Jullie kunnen de foto’s in een speciaal ontworpen fotoboek verkrijgen.

Locatiefotografie

De fotograaf van Impact Presentations is een meedenkende fotograaf en maakt gebruik van de beste apparatuur. Hij kan op aanvraag naar de locatie komen, om verschillende objecten te fotograferen.

Portfolio

Fotografie | SPAR Winkelfoto’s Lexmond Opening

Fotografie | Impressie culinaire fotografie Rijnzicht

Fotografie | SPAR Winkelfoto’s WK Actie 2014

Video- & Fotografie | W.E.G Barten B.V. Sloop Perron EKP Den Bosch

Fotografie | SPAR Impressiefoto’s Nieuwe Winkelformule

Video- en Fotografie | W.E.G. Barten B.V. Portfoliovideo’s en -foto’s Herbestemming Nemiusklooster

Fotografie | GR Tegelwerken Foto’s Oplevering Werkzaamheden

Design, Signing en Fotografie | W.E.G. Barten B.V. Diverse Werkzaamheden