Custom LMS

Impact Presentations creëert een custom LMS-systeem. LMS staat voor Learning Management Systeem oftewel een elektronische leeromgeving. Binnen de elektronische leeromgeving kunt u via een internetbrowser cursussen volgen.

LMS

Wij ontwerpen en ontwikkelen onze LMS-systemen voor laptops, pc’s en mobiele apparaten. Zo kan de gebruiker waar dan ook aan de slag.

Persoonlijk en privé

Elke gebruiker krijgt een persoonlijk dashboard met daarin zijn/haar gegevens en de gebruiker kan het helemaal zelf aanpassen naar eigen wens. Daarnaast maken wij een cursusoverzicht met alle informatie over de cursussen die hij/zij nu aan het doen is, en de badges van de behaalde cursussen.

Agenda functionaliteit

Impact Presentations Kalender helpt u bij alle belangrijke afspraken, zoals cursussen, groepslessen deadlines en andere persoonlijke gebeurtenissen.

Onderling contact

Gebruikers kunnen contact onderhouden met andere gebruikers via bijvoorbeeld een discussieforum, chatten (prive-chat) of andere virtueel communicatie middelen.

Mediasharing

Foto’s en video’s kunnen met een drag en drop systeem makkelijk worden opgeslagen vanuit een opslagdienst (Google Drive, MS OneDrive)

Gebruiksvriendelijk

De gebruiker kan met een speciale editor makkelijk tekst toevoegen aan media en afbeeldingen, die werkt op alle browsers en apparaten.

Voortgangssysteem

Leraren en leerlingen kunnen hun vooruitgang en voltooiing van cursussen bijhouden.

Multilanguage

De gebruiker kan in zijn eigen taal de cursussen volgen met de talen selector.