Diensten

Impact Presentations is een full-service reclamebureau. We helpen u graag bij het ontwerpen van een pakkende website of het in beeld brengen van uw bedrijf of product. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat over aankleding van stands, videografie, webhosting et cetera. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van onze diensten, mocht u vragen hebben, dan staan we u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord.

Fotografie

Impact Photographics heeft veel ervaring in het fotograferen van winkels, producten, evenementen, bruiloften, locaties en portretten. Onze fotografie heeft veel ervaring en kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie.

Videografie

Heeft u een unieke bedrijfsfilm nodig voor uw bedrijf? Impact Presentations zorgt ervoor dat uw bedrijf perfect in beeld komt. Een 3D animatie kan worden gebruikt voor meerdere doeleinde zoals voor de website of voor een presentatie.

Web Development

Wij maken voor u compleet op maat gemaakte websites met uw eigen wensen. Onze websites zijn uitgerust met alle belangrijke elementen, zoals SEO en SEA. Daarnaast maken wij ook CMS en LMS systemen, online-beeldbanken en uitgebreide webshops.

Presentations

Wilt u graag een nieuw product of dienst op de markt introduceren of uw bestaande product een extra boost geven? Dan is Presentations de juiste partner voor u.

Design

Heeft u een nieuw design nodig voor uw bedrijf, zoals een logo of huisstijl. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren, een prachtig en uniek design heeft.

Hosting

U kunt bij ons verschillende soorten hosting programma’s afsluiten. Door een breed aanbod te hebben, kunt u zelf kiezen welke hosting bij uw bedrijf past.