Aankleding stands

Impact Presentations zorgt er samen met u voor dat uw stand opvalt tussen de andere beursstands. Wij bedenken hoe we er op originele wijze uit kunnen springen zodat de doelgroep graag een kijkje komt nemen. Uw stand is het uithangbord van uw bedrijf en daarmee een mooie kans om een impactvolle indruk achter te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan banners, zelfontworpen stickers, wanden en vlaggen.

Banners

Impact Presentations heeft twee verschillende soorten systeembanners; vrijstaand en in een frame. De vrijstaande is gemakkelijk mee te nemen en op te zetten. Deze banner wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld presentaties of promotie van een actie of boodschap. Naast een vrijstaande banner bestaat ook de mogelijkheid van een banner in een stevig frame. Deze wordt vaak gebruikt voor buitenactiviteiten, maar is natuurlijk ook geschikt voor binnen. Deze banners worden met elastieken in een aluminium frame gespannen.

Custom-made-stickers

Bestickering & signing is een van de belangrijkste gereedschappen van de aankleding van uw stand. Bestickering geeft uw stand een gezicht en het is een echte eye-catcher. Wij ontwerpen stickers custom-made. Door gebruik te maken van een professionele plotter kunnen wij verschillende materialen en vormen tot op de millimeter uitsnijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een logo, een tekst of een afbeelding.

Wanden

Door de wanden van uw beursstand te voorzien van uw logo of boodschap bent u in staat een impactvolle eerste indruk achter te laten bij uw bezoekers. Bij het zien van een verzorgde en opvallende beursstand is de toon direct gezet. Standwanden zijn er in alle denkbare uitvoeringen.

Vlaggen

Een vlag is normaliter een outdoor product, maar ze worden steeds vaker ingezet bij de aankleding van stands. Vlaggen zijn populair, goedkoop, hebben een lange levensduur, zijn gemakkelijk mee te nemen en je kunt een vlag geheel naar eigen wens ontwerpen.

Portfolio