Videografie

Impact Presentations is uw partner als het aankomt op videografie. Bedrijfsfilms, productintroductiefilms, bruidsreportages, eigenlijk alle denkbare varianten behoren tot de mogelijkheden. Kijk hieronder naar onze mogelijkheden, mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Evenementvideografie

Als u als bedrijf of organisatie een evenement organiseert is het natuurlijk leuk om van deze mooie dag een videoverslag in uw bezit te hebben. Open dagen, festivals, openingen of productintroducties, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bedrijfsvideografie

Heeft u een unieke bedrijfsfilm nodig voor uw bedrijf? Impact Presentations zorgt ervoor dat uw bedrijf perfect in beeld komt zodat het bedrijf de aandacht trekt van (potentiële) klanten en de doelgroep. Met een bedrijfsfilm kunnen ze ook een kijkje nemen in uw “keuken”.

Luchtvideografie

Door met een drone te werken zijn we in staat om verrassende beelden te schieten. Door vanuit andere perspectieven te filmen ontstaan er hierdoor meer mogelijkheden voor film en fotografie.

Bruidsreportage

De mooiste dag van uw leven willen wij graag met zorg vereeuwigen. Fotografie en film door echte vakmensen.

Animaties

Een animatie – zowel 2D als 3D – kan worden gebruikt voor meerdere doeleinde zoals voor de website of voor een presentatie. U kunt een animatie laten zien aan uw (potentiële) klant, collega of uw doelgroep. Een ideale uitkomst om ze nog meer te overtuigen van uw product.

Portfolio