Werk samen

De beeldbank is een makkelijke tool die je razendsnel kan helpen berichten te plaatsen. Voorzien van beeld en tekst, keuze uit ontelbare afbeeldingen, samenwerkend met collega’s, in iedere denkbare taal. Gemakkelijk en doeltreffend.

Direct downloaden

Bestanden kunnen direct naar uw eigen computer gedownload worden. Deze bestanden kunt u in verschillende formaten downloaden en u kunt ook het formaat en de kwaliteit kiezen. Deze aangepaste formaten kunt u meteen bewerken in onze beeldbank. Dit maakt een basis fotobewerkingsprogramma overbodig.

Deel en werk samen

U kunt makkelijk bestanden in mapjes en folders maken en deze delen met uw collega’s. E-mail is niet langer nodig en er kan veel sneller gereageerd worden. Dit zal veel tijd en moeite besparen. Powerpoints, video’s en documenten kunnen naar WordPress en andere CMS systemen worden geΓ«xporteerd.

Zoek service

Met onze onderzoeksservice kunnen werknemers opdrachten en vragen sturen aan een centraal onderzoeksteam dat snel en precies de opdracht uitvoert zodat het werktempo gewaarborgd blijft.

Gebruikers doen mee

Gebruikers helpen allemaal een handje mee met het vullen van de beeldbank, op deze manier komt er steeds meer informatie en beeldmateriaal voorhanden. U helpt elke andere gebruiker indirect mee de ervaring te maximaliseren.

Ons Aanbod