Beeldbank

De beeldbank is een makkelijke tool die je razendsnel kan helpen berichten te plaatsen. Voorzien van beeld en tekst, keuze uit ontelbare afbeeldingen, samenwerkend met collega’s, in iedere denkbare taal. Gemakkelijk en doeltreffend.

Web based
Snel zoeken
Werk samen
Conversie
Standaarden
Voordelen
Multilanguage
Web based

Werkt in Browser

Het enige wat u nodig hebt om gebruik te maken van deze service is een webbrowser zoals Google Chrome of Firefox, er zijn geen overbodige installaties nodig. Hierdoor kunt u direct aan de slag.

Multi Platform

Onze beeldbank werkt op alle grote en populaire browsers zoals Chrome, Firefox, Safari, Opera en Internet Explorer. Ook worden besturingssystemen, zoals Windows, Mac en Lunax ondersteund.

Interface

Onze gebruiksvriendelijke interface is zo ontworpen dat iedereen er direct mee aan de slag kan.

Verminder werkdruk

Door het gebruiksgemak bespaart u veel tijd en moeite.

Snel zoeken

Snel en gemakkelijk

Bestanden zijn snel en makkelijk gevonden met de gebruiksvriendelijke zoekfunctie die op elke pagina beschikbaar is voor zowel gebruiker als administrator.

Globaal zoeken

U kunt met de geavanceerde zoekfunctie en op basis van geografische locaties bestanden over de hele wereld vinden.

Intelligente ordening

Zoekresultaten worden op een overzichtelijke manier getoond. Relevante bestanden worden hoger gerangschikt en daardoor vindt u snel wat u zoekt.

Werk samen

Direct downloaden

Bestanden kunnen direct naar uw eigen computer gedownload worden. Deze bestanden kunt u in verschillende formaten downloaden en u kunt ook het formaat en de kwaliteit kiezen. Deze aangepaste formaten kunt u meteen bewerken in onze beeldbank. Dit maakt een basis fotobewerkingsprogramma overbodig.

Deel en werk samen

U kunt makkelijk bestanden in mapjes en folders maken en deze delen met uw collega’s. E-mail is niet langer nodig en er kan veel sneller gereageerd worden. Dit zal veel tijd en moeite besparen. Powerpoints, videos en documenten kunnen naar WordPress en andere CMS systemen worden geëxporteerd.

Zoek service

Met onze onderzoeksservice kunnen werknemers opdrachten en vragen sturen aan een centraal onderzoeksteam dat snel en precies de opdracht uitvoert zodat het werktempo gewaarborgd blijft.

Gebruikers doen mee

Gebruikers helpen allemaal een handje mee met het vullen van de beeldbank, op deze manier komt er steeds meer informatie en beeldmateriaal voorhanden. U helpt elke andere gebruiker indirect mee de ervaring te maximaliseren.

Conversie

File Preview en Conversie

Automatisch bestanden voorvertonen en converteren voor honderden afbeeldingen, video’s en documenten, Inclusief pagina voor pagina doorbladeren van PDF en andere documenten van videobestanden. Video voorbeelden worden automatisch geconverteerd tot videobestanden.

Automatische Conversie

Impact presentations kan uw geuploade bestanden automatisch converteren naar verschillende formaten, resoluties, DPI’s en Bitsnelheden. Bespaar tijd door je werknemers direct de goede bestandstypes en formaten te leveren.

Video en Audio Spelers

Ingebouwde video en audiospelers maken het mogelijk de automatisch gegenereerde voorbeeld inhoud af te spelen binnen uw browser

Standaarden

Bewerking mag

Uitgebracht onder een open bron BSD style licensie betekent dat er aanpassingen in de backend van de software mogen worden gemaakt. (wij stellen ons niet aansprakelijk voor fouten en corrupties die zijn onststaan door persoonlijke aanpassingen in de code van de software).

HTML en Metadata

Onze beeldbank is gebaseerd rondom de HTML standaarden en ondersteunt oudere browsers, Maar maakt gebruik van HTML5 om wanneer mogelijk de ervaring te vergroten. Veel metadata standaarden worden ondersteund inclusief EXIF, IPTC, Adobe XMP en GPS (geografische locatatie)

Voordelen

Statistieken

Als Administrator hebt u toegang tot de statistieken en rapporten binnen uw organisatie, u kan de activiteit van al uw medewerkers bekijken en bijhouden. Ook kunt u wekelijks een gedetailleerd rapport ontvangen met alle gebeurtenissen van de week.

Batch file uploaden

U kunt bij ons makkelijk via uw browser grote resource files uploaden in de vorm van batch files.

Permissie’s en Archieven

Ons uitgebreide permissie systeem bevat veel customizability en flexibiliteit  zoals bepaalde toegang voor specifieke groepen en gebruikers. In ons archiferings systeem worden oude ongebruikte files binnen een bepaalde tijd op een lijst gezet die u ontvangt en gelijk kan verwijderen zodat alleen de relevante items overblijven.

Plugins

Third party developers kunnen gemakkelijk plugins ontwerpen om functionaliteit verder uit te breiden terwijl ze de core van de software 100% compatible houden.

Reviesies

Indien er iets misgaat met uw beeldbank kunt u gebruik maken van ons reviie systeem, met een paar klikken kunt u een oudere versie van uw beeldbank herstellen en verdergaan met uw werk.

Multilanguage

Automatische talen selectie

Onze beeldbank detecteerd automatisch uw locatie, taal en tijd via uw systeemdatum instellingen.

Taalgestuurd Zoeken

Via onze vastgezette sleutelwoorden kunt u in meerdere talen tegelijk zoeken naar uw zoekopdracht.

Menu