Sponsoring

Impact Presentations draagt een aantal goede doelen een warm hart toe. Alpe d’HuZes en Giro di KiKa zijn hiervan mooie voorbeelden. Deze twee evenementen zetten zich in om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Alpe d’HuZes en Giro di KiKa leveren mooie verhalen met bijpassende beelden op. Voor ons was het een geweldige ervaring en we kregen hierbij een kijkje achter de schermen van dit geweldige evenement.

Giro di Kika

Giro di Kika is een goed doel waar we met trots aan meewerken. Tijdens deze zesdaagse fietstocht door Italië wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker bij kinderen. Impact Presentations was verantwoordelijk voor het bestickeren van de tour-auto. Ook de aftermovie van dit evenement is van onze hand. Het resultaat mag er wezen!

Alpe d’HuZes

Bij het fantastische fietsevenement Alpe d’HuZes zijn we verantwoordelijk geweest voor het vastleggen van de gehele logistieke operatie. Zowel foto- als videomateriaal dragen bij aan een mooi document vol intense sfeerbeelden. Tijdens deze zowat militaire operatie worden meer dan 12.500 warme maaltijden verorberd, duizenden ontbijtjes genuttigd en minstens zoveel lunches gegeten.

Impact Presentations heeft dit prachtige evenement op de gevoelige plaat vastgelegd. In samenwerking met Patrick de Jong hebben we ook gezorgd voor de after movie. Kijk voor een leuke impressie de film hieronder.

Impact Presentations ontwierp spandoeken zodat alle sponsoren de verdiende aandacht kregen tijdens dit evenement. Ook voor routing en andere drukwerkuitingen waren wij verantwoordelijk.

Pink Ribbon

Ook dragen we als Impact Presentations Pink Ribbon een warm hart toe. Deze organisatie zet zich in tegen kanker en kan daarbij rekenen op onze steun.