Bestickering

Bestickering auto’s

Impact Presentations ontwerpt bestickering voor bijvoorbeeld uw auto’s en beurswanden. Wij kunnen uw auto, vrachtwagen of bus voorzien van autobelettering of compleet logo. Met bestickering valt uw bedrijf op in het verkeer, hierdoor trekt u aandacht van potentiële en bestaande klanten en vergroot u uw naamsbekendheid. Het is een perfect visitekaartje voor uw bedrijf. Bestickeren is een eenmalige investering die jaren meegaat.

Bestickering (beurs)wanden

Wilt u uw (beurs)wand nog specialer maken? Dat kan door gebruik te maken van custom-made stickers die wij voor u ontwerpen. Wij maken uw wand nog opvallender, duidelijker en zorgen voor een prachtige uitstraling.

Wij houden rekening met de voorwaarden van standbouwers zodat de stickers na afloop van de beurs eenvoudig kunnen worden verwijderd.

Reflecterende stickers

Val op in het verkeerd met reflectie stickers. In de herfst en winter is het ’s ochtends laat licht en ’s avonds vroeg donker. Met onze speciale reflecterende stickermateriaal bent u in het donker nog beter zichtbaar. De reflecterende stickers kunnen wij in meer dan 10 verschillende kleuren uitsnijden naar wens.

Eigen ontwerp

Bij Impact Presentations kunt u stickers helemaal naar uw wens laten ontwerpen. Door persoonlijk met u te overleggen, zijn we in staat precies in te spelen op uw wensen. We gebruiken een professionele plotter die tot een breedte van 1 meter 50 vormen en letters uitsnijdt.

Portfolio