Signing | Camouflage-wrap peilbuis

Voor onze klant Miltop hebben wij een bijzondere aanvraag ontvangen om een peilbuis te wrappen met groene camouflage. Het wrappen van de peilbuis is een specialistische techniek waarmee we de buis kunnen voorzien van een laagje folie, waardoor deze minder opvalt in de natuurlijke omgeving. Omdat Miltop wilde dat de peilbuis minder op zou vallen in het bos, hebben zij specifiek gevraagd om groene camouflage. Als specialist op het gebied van folietechniek hebben wij deze opdracht met veel zorg uitgevoerd.

Peilbuizen worden gebruikt om onder andere de grondwaterstand te meten. Door deze meting kan er inzicht worden verkregen in het grondwaterpeil en kan er vervolgens worden bepaald welke maatregelen er nodig zijn om bijvoorbeeld een gebied te beschermen tegen overstromingen. Het is belangrijk dat deze metingen zo nauwkeurig mogelijk worden uitgevoerd. Door de peilbuizen te wrappen met groene camouflage, schrikken dieren minder en valt het minder op, wat de natuurlijke omgeving behoudt.

Wij zijn blij dat we aan de wens van Miltop hebben kunnen voldoen en hiermee hebben bijgedragen aan het behoud van de natuurlijke omgeving.

  • Klant: Miltop B.V.
  • Datum: janΒ 2023