Signing | Stickers voor vrachtwagen Totaal Infra

Totaal Infra benaderde ons om hun vrachtwagen van stickers te voorzien, ze waren echter nog niet zeker welke kleuren ze wilden gebruiken. Nadat we een uitgebreide selectie monsters hebben geshowd van verschillende merken en soorten stickermateriaal, besloten ze uiteindelijk reflecterend zwart en rood te gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling wanneer Totaal Infra’s nachts aan het werk is maar de kleuren komen ook opvallend naar voren, bijvoorbeeld wanneer de zon erop schijnt.

Samen met Totaal Infra hebben we een ontwerpschets gemaakt voor de gewenste uitstraling van de vrachtwagen. Een belangrijk aandachtspunt was het benadrukken van de vijf verschillende technieken op de achterkant. Nadat de schets was voltooid zijn we begonnen met het digitale ontwerp van de vrachtwagen. Hierbij ontdekten we dat de details op grotere schaal moesten worden weergegeven om goed op te vallen. De langste sticker die we gebruikten was bijna 4,5 meter lang.

Tijdens het aanbrengen van de stickers kwamen we achter dat de normale uitklapbare trap te laag zal zijn om de stickers aan te brengen. Hierdoor hebben wij onze eigen stijger gebruikt die makkelijk te vervoeren is in een gewone wagen. Ook vroeg de klant tijdens het aanleveren van de vrachtwagen om een sticker extra te plakken bij de trap aan de zijkant zodat voetgangers ’s nachts duidelijk kunnen zien dat het trapje is uitgeklapt. Wij wensen de klant veilige kilometers en zijn tevreden dat we aan hun wensen hebben kunnen voldoen.

  • Klant: Totaal Infra
  • Datum: AugΒ 2023