Signing | Electrostunt’s Peugeot export busje: professioneel bestickerd

Voor onze klant Electrostunt hebben wij zijn nieuwe aanwinst mogen voorzien van bestickering. Het betreft hier een Peugeot export busje. De klant had specifieke wensen voor de bestickering van de bus en wilde graag iets bijzonders creΓ«ren. Als specialist op het gebied van belettering en stickers zijn wij dan ook direct aan de slag gegaan om aan deze wensen te voldoen.

De klant had als specifieke eis dat het iconische logo van Electrostunt over de gehele zijkant van de bus moest komen, en dat deze ook op de achterkant van de bus moest worden aangebracht. We hebben hierbij gebruik gemaakt van hoogwaardige folie, zodat de bestickering van de bus langdurig mooi blijft en bestand is tegen alle weersomstandigheden.

We zijn meteen aan de slag gegaan met het ontwerpen en het snijden van de stickers, en hebben deze vervolgens professioneel op de bus aangebracht. Het was een uitdagende klus vanwege de omvang en de vorm van het busje, maar dankzij onze expertise en ervaring hebben we de bestickering perfect kunnen aanbrengen.

Het busje hebben we in de ochtend ontvangen en nog dezelfde dag hebben we het resultaat aan de klant kunnen leveren. Deze was zeer tevreden over het eindresultaat en kon niet wachten om zijn nieuwe, bestickerde Peugeot export busje in gebruik te nemen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de wensen van onze klant.

  • Klant: Electrostunt
  • Datum: Feb 2023