Euro-Mat | Online Uitnodiging

Euro-Mat

– ‘s-Hertogenbosch 14-11-2020 –

Dankzij corona kan Euro-Mat voorlopig geen events meer organiseren. Ze hadden een alternatieve manier nodig om deze te kunnen houden. Het bedrijf heeft een online event gepland, waarvoor Impact Presentations is gevraagd om met spoed de uitnodigingen vorm te geven. Voor deze uitnodiging hebben we in onze studio een video opgenomen met Gert Rademaker, de Managing Director van Euro-Mat, voor een persoonlijkere uitnodiging dan alleen een simpele platte tekst.

Wij hebben twee distributielijsten gemaakt. Op de ene staan de e-mails van de members van Euro-Mat en op de andere die van de suppliers van het bedrijf. De mail die wij hebben samengesteld, wordt apart verstuurd naar members en suppliers. In de mail staat de video van Gert Rademaker, informatie over het event en een link naar een formulier waar de uitgenodigde kiezen om wel of niet deel te nemen aan het event en hun informatie invullen. Deze aanmeldingen worden als Exel-bestanden naar een database gestuurd die is aangemaakt voor deze uitnodiging. Hier is de informatie van de uitgenodigden veilig.

Nadat de members en suppliers hun aanmeldingen hebben verstuurd, krijgen ze een persoonlijke mail terug met informatie over het event en de planning. Met deze uitnodigingen kan het team van Euro-Mat het event op afstand veilig hosten.

  • Datum: november 2020
  • Klant: Euro-Mat
  • Website: https://www.euro-mat.com/