Roy Verstegen B.V. | Foto- en Videografie Randweg ‘s-Hertogenbosch

Gemeente ’s-Hertogenbosch gaf in april 2020 het project ‘Randweg Noord- en Zuidbaan’ aan Roy Verstegen. Het bedrijf heeft twee weekenden hard gewerkt aan deze wegen. Impact Presentations heeft foto’s en video’s mogen maken van deze megaklus.

Omdat de harde werkers van Roy Verstegen B.V. dag en nacht bezig waren, hadden wij besloten om bij hen te blijven om een echte impressie te krijgen van dit zware project. Met onze apparatuur hebben we op alle tijden van de dag foto’s gemaakt en clips opgenomen. Deze hebben we bewerkt en gepubliceerd op de website en de LinkedIn-pagina van het bedrijf. Op LinkedIn hebben we ook een digitaal logboek bijgehouden. Na elke dag aan werkzaamheden postten wij een update voor de volgers van Roy Verstegen B.V., zodat zij het proces ook kunnen zien.

Op LinkedIn en YouTube zijn er video’s online die wij hebben gemonteerd. Van elke dag en weekend is er een video te vinden. De totaalvideo staat op YouTube.

De werkzaamheden verliepen soepel, waardoor de wegen eerder open konden. Het eindresultaat is een vernieuwde Randweg die weer jarenlang kan worden gebruikt.

Menu