Randweg ’s-Hertogenbosch Noord- en Zuidbaan

– ‘s Hertogenbosch 24-04-2020 –

Het aannemingsbedrijf Roy Verstegen ging werken aan een spectaculair project. Binnen twee weekenden moest het wegdek tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Hotel van der Valk in Vught vervangen worden. Voor deze flinke klus wilde het bedrijf met beeldmateriaal en een digitaal logboek het proces vastleggen op Linkedin. Met onze foto- en videoapparatuur hebben wij beelden kunnen vastleggen van hoge kwaliteit.

Het eerste weekend begon bij de Randweg Noordbaan. Het team die aan het wegdek werkten, ging dag en nacht door. Om een echte impressie te krijgen van het hevige werk wat het team deed, wilden wij ook dag en nacht blijven. Ze begonnen donderdagavond en maandagochtend ging het wegdek weer open.

Het team ging in het tweede weekend aan de slag met de Rondweg Zuidbaan. Nogmaals waren wij dag en nacht aanwezig om beelden te schieten van dit project. Het team had zo hard gewerkt dat ze al op zondag om 19:00 uur klaar waren, terwijl ze het project hadden ingepland tot maandag 03:00 uur.

Na alle beelden te verzamelen, hebben wij ze bewerkt voor een betere kwaliteit. De Linkedinsite van het bedrijf werd door ons up-to-date gehouden over dit grote project.

Menu