MAVRO International | Promotie video

Met trots presenteert Impact-Presentations haar nieuwste video

In opdracht van MAVRO en NedTrain heeft Impact-Presentations een promotie video geproduceerd omtrent een project waarbij een Sprinter Light Train van de NS wordt gerenoveerd. Video’s dienen als het ware als een visite kaartje voor uw bedrijf. Impact-Presentation heeft ook dit project met de grootste zorg en professionaliteit benaderd. Zo zijn de producten UNICLEAN LF, RAIL CLEANER, ISOPROPANOL en de innovatieve coating NITOCOAT in beeld gebracht met een super 16 Cinema Camera met een dynamisch bereik van 13 stops, dit om alle details en kleurdynamiek te kunnen vertalen naar video.

De filosofie van Impact-Presentations is dat een video het beste resultaat oplevert indien er goed persoonlijk contact is met de klant. Dat is juist waar onze kracht ligt: het nauw samenwerken met de klant vooraf, gedurende en na het project. Tijdens het gehele productieproces is er prettig samengewerkt met de opdrachtgever waardoor het eindresultaat enthousiast is ontvangen door de firma MAVRO.

Als full service reclamebureau doen wij veel voor de bouw, rollend materieel en de industriële sector door heel Nederland. Met stapels referenties, ervaring, kennis en materiaal, durven wij ons de ideale partner te noemen voor ieder bedrijf in deze takken van industrie en dienstverlening. Wilt u bijvoorbeeld ook een video laten maken op locatie ter promotie van uw producten of diensten? Dit met geluid en verlichting of special effects erbij? Hoe u de productie ook wil, Impact-Presentations regelt het voor u!

Menu