Alpe d’Huzes 2013

Portfolio categorieën Evenementenfotografie

Alpe d'Huzes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Hues op gaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Impact Presentations is in 2013 met twee vrijwilligers naar de Alpe d'Huzes vertrokken om daar unieke en emotionele foto's en video's te kunnen maken. Daarnaast hebben wij ook mee geholpen aan de opbouw en afbouw van dit prachtige evenement. Voor ons was dit een bijzondere maar ook heftige ervaring. We hebben er wel met veel plezier aan meegewerkt.

Client: Spar Holding B.V.

Datum: Juni 2013

Lees verder

(Buurt)Supermarkt van het jaar verkiezing 2013-2014

Portfolio categorieën Evenementenfotografie

In 2014 vond tijdens een groots feest de uitreiking plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De finale was de ontknoping van de Supermarkt van het Jaar en Buurtsupermarkt van het jaar verkiezing welke elke 2 jaar in geheel Nederland over alle formules plaats vindt. In september 2013 zijn ruim honderdtachtig (buurt-)supermarkten gestart aan deze verkiezing. Bekende mensen zoals Valerio en Gers Pardoel waren aanwezig. Dit jaar ging de "Plus André en Joyce van Reijen in Veldhoven" er met de eerste prijs vandoor.

Aan Impact Presentations is gevraagd om het evenement in beeld te brengen. We hebben leuke foto's kunnen maken van het publiek en ook de goede de sfeer in beeld gebracht.

Client: SPAR Holding B.V

Datum: Maart 2014

Lees verder
Menu