Wie zijn wij?

business

Impact Presentations is een professioneel full-service reclamebureau. Wij faciliteren alles wat nodig is om uw bedrijf te profileren. Denk hierbij aan een nieuwe huisstijl of een aansprekende website. Daarnaast leveren we ook op maat gemaakte IT-oplossingen.

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, zonder daarbij de kosten uit het oog te verliezen. Gespecialiseerde mensen die hun krachten bundelen en daarmee mooie producten en diensten leveren, daar draait het volgens ons om.

Door onze flexibele en persoonlijke aanpak zijn we altijd in staat om onze klanten op hun wenken te bedienen. De wens van u als klant staat voorop, onze specialisten doen de rest.

Wat we doen?

Impact Presentations is een full-service communicatiebureau. U kunt bij ons terecht voor tekst, foto- en videografie, website-hosting en design. Bestickering van uw pand, wagenpark of product. Ook zijn we specialist in huisstijl- en logo ontwerp.

Fotografie

Wij fotograferen alles wat te maken heeft met winkel- product- evenementen- portret- bruids- en locatiefotografie. Na het schieten van de foto’s zorgen wij ervoor dat de foto’s nog beter worden door kleurcorrectie en bewerking.

Webdevelopment

Impact Presentations maakt websites voor zowel grote als kleine ondernemers. Bij ons krijgt u meer dan alleen een website, denk hierbij aan inzicht in álle mogelijkheden, uitstekende service en up to date houden van de website. Wij maken niet alleen websites, maar ook custom CMS en LMS systemen, webshops en online beeldbanken.

Design

Onder design valt: het aankleden van stands, het ontwerpen van een logo of huisstijl, digitale facturen, brochures, bestickering en bedrukking van bedrijfskleding en Bestickering van uw wagenpark. Wij ontwerpen dit allemaal zelf en zorgen ervoor dat de wensen en de smaak van de klant erin wordt verwerkt.

Menu