Natuurtuin ’t Bundertje educatieve app

Onze educatieve applicatie voor Natuurtuin ’t Bundertje biedt informatie over de grondwaterstanden per uur, per dag, per week, per seizoen en per jaar, evenals gegevens over temperatuur en neerslag. Kinderen kunnen hierdoor leren hoe het weer en de seizoenen invloed hebben op de grondwaterstand en waarom het belangrijk is om de natuurlijke balans te behouden.

Hoewel de educatieve applicatie de actuele grondwaterhoogte niet in realtime weergeeft, kunnen kinderen toch de werking van grondwaterstand meetpunten begrijpen en leren over de invloed van weer en seizoenen op de grondwaterstand. Deze educatieve app is een fantastische manier om kinderen te laten leren en ontdekken terwijl ze genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Natuurtuin ’t Bundertje.

Bezoekers van de tuin kunnen de educatieve applicatie gebruiken via een tv-scherm met touchscreen dat in de tuin is geplaatst. Het is een geweldige manier om kinderen te helpen begrijpen hoe de natuur werkt en hoe we ons milieu kunnen beschermen. Bovendien zijn alle visuals in de web-based applicatie gemaakt door ons team, waardoor de waterstanden eenvoudig te lezen en te begrijpen zijn voor kinderen. Door de combinatie van educatie en interactie is deze tool ideaal voor scholen en gezinnen die op zoek zijn naar een unieke manier om kinderen te betrekken bij de natuur.