Geavanceerde E-mail Marketing Functies

Split Testing

Zoek uit welke van uw e-mailcampagnes het beste presteert op basis van open rates en door-click tarieven met split testen.

U kunt zelfs een split-test uitvoeren op een klein deel van uw lijst en automatisch de beste e-mail naar de rest van de lijst sturen na een vooraf bepaalde periode van tijd!

In tegenstelling tot andere e-mail marketing softwares, die u beperkt testen tot A/B, kunt u een onbeperkt aantal variaties testen in één keer.

Triggers

Zet uw follow-up taken op de automatische piloot met triggers. Stuur verjaardag en jubileum herinneringen of promotie e-mails, verplaats contacten tussen lijsten wanneer ze uw e-mail openen of op een link klikken en nog veel meer!

 

Met triggers kunt u:

  • Periodiek e-mails sturen op basis van een datum zoals een verjaardag
  • Contacten toevoegen aan nieuwe lijsten op basis van gebeurtenissen (zoals het openen van een e-mail of het klikken op een bepaalde link)
  • Contacten verwijderen uit de lijst op basis van een gebeurtenis
  • Toevoegen / verwijderen van een contactpersoon uit een lijst op een datum in de toekomst

Automatisch Vastleggen van Gebeurtenissen

Iedere keer dat een contactpersoon in uw lijst een e-mailcampagne of autoresponder ontvangt en opent, of wanneer ze op een link in uw e-mail klikt, wordt die actie automatisch aangemeld onder hun contact profiel.

U krijgt een volledige geschiedenis van elke e-mail die ze hebben ontvangen, op welke links ze geklikt hebben en wanneer ze uw e-mails hebben geopend.

Manual Event Logging

Met behulp van het ingebouwde event logging systeem kunt u snel en gemakkelijk gebeurtenissen loggen zoals telefoongesprekken en vergaderingen naast de contacten in uw lijst.

Elke gebruiker kan zijn eigen soorten gebeurtenissen definiëren en follow-up herinneringen kunnen via de software automatisch worden toegevoegd aan je Google Agenda indien deze is ingeschakeld.

Google Calendar-integratie

Impact-Newsletter heeft volledige ondersteuning voor uw Google-agenda. Voeg gemakkelijk follow-up herinneringen toe aan uw Google Calendar door simpelweg te klikken op het “Voeg toe aan Google Calendar” icoon naast datum velden bij het bewerken van gegevens van een contactpersoon.

Enquêtes & feedback formulieren

Gebruik de drag & drop-editor om snel een enquête op maat te maken en er vervolgens naar te linken vanuit uw e-mail of autoresponder en schiet het naar je lijst. Reacties worden verzameld en geanalyseerd, bekeken en geëxporteerd naar microsoft excel voor verdere bewerking.

Menu