E-mail designfuncties

E-mail sjablonen

Bij het ontwerpen van uw e-mail kunt u kiezen uit tientallen mooie en doelgroepspecifieke e-mail sjablonen.

Eenvoudige WYSIWYG bewerking

Gebruik de ingebouwde WYSIWYG-editor om wijzigingen in uw e-mailcampagnes door te voeren. U kunt de tekst opmaken, afbeeldingen uploaden, afbeeldingen invoegen, links toevoegen en nog veel meer.

Personaliseren van e-mails

Personaliseer uw e-mail in twee klikken met behulp van aangepaste velden zoals voornaam, leeftijd of bedrijfsnaam.

Geavanceerde HTML bewerking

Gevorderde gebruikers hebben volledige toegang tot de HTML-code van hun e-mailcampagnes om
deze zelfstandig aan te passen vanaf de WYSIWYG editor.

Content uploaden of importeren

Naast het gebruik van de WYSIWYG-editor kunt u uw bestaande e-mailcampagne uploaden vanaf uw computer of importeren uit een webpagina.

Pop-up en inbox previews

Precies zien hoe uw e-mail eruit zal zien voordat u hem verzendt. U kunt een voorbeeld bekijken in uw webbrowser of de e-mail naar uzelf sturen.

Ontwerp eenmaal, profiteer voor altijd

Onze templates zijn getest om te werken in alle populaire e-mailclients (o.a. Outlook, Gmail, Hotmail). Dit betekent dat uw contactpersonen uw e-mailbericht precies zo zien zoals u deze bedacht heeft.

RSS Archief verzonden e-mails

Impact Mail Marketeer maakt automatisch een RSS-archief van de e-mails die u verzendt waardoor het gemakkelijk is voor u om het archief op uw website te tonen of op andere plekken die RSS ondersteunen.

Gebruik uw bestaande template

Het is niet nodig om uw e-mailtemplate te ontwerpen vanaf nul. U kunt uw bestaande sjabloon uploaden of kopiëren en plakken (met foto’s) in de Impact Newsletter in slechts een paar seconden.

Gemakkelijk uploaden van afbeeldingen

Upload zoveel foto’s in uw e-mailcampagnes als u wilt. Onbeperkte image hosting is inbegrepen bij elk account.

Anker links

Met ankers kunt u een link in uw e-mail plaatsen die de ontvanger navigeert naar een ander deel van de e-mail. Deze links kunnen de ontvanger bijvoorbeeld doorsturen van de inhoudsopgave naar een belangrijke paragraaf.

Menu