E-mailcampagne

Makkelijke en automatische uitschrijvingen

De “Voeg Uitschrijf Link in” knop maakt het gemakkelijk om een uitschrijf link toe te voegen aan uw e-mail campagne, deze link is namelijk wettelijk verplicht in de meeste landen.

Ook worden alle uitschrijf aanvragen automatisch voor u verwerkt. Dit geeft u en uw abonnees gemoedsrust.

Gratis ingebouwde spam controle

Uw e-mailadres wordt gecontroleerd op bekende spam steekwoorden en het spam rapoort toont u precies wat er veranderd moet worden. Zo komt uw e-mail in zoveel mogelijk inboxen terecht van uw abonnees en niet in de junk mail folder.

Dynamisch inhoud blokken

Met dynamische inhoud blokken kunt u een gedeelte van uw e-mailberichten op basis van custom waarden personaliseren. Bijvoorbeeld: Als golf een hobby van de abonnee is, kunt u een golfbal laten zien. Als het hockey is, kunt u een hockeystick tonen en etc.

Campagne Optimalisatie Tips

Rechts van Big Commerce kunt u tips, trucs en advies bekijken om ervoor te zorgen dat uw e-mail campagne is geoptimaliseerd voor het verzenden. Leer hoe je onderwerp lijnen kunt verbeteren, welke tijd van verzenden het beste werkt en nog veel meer.

Automatische Inbox preview

Voor een maximale impact en click-through is het belangrijk dat uw e-mail er hetzelfde uit ziet in alle populaire e-mail clients, wat niet altijd makkelijk is. Gelukkig laat de Impact Email Marketer preview tool zien hoe uw e-mail eruit zal zien in alle populaire e-mail clients (Yahoo, Gmail, Hotmail, Outlook, etc.). Als er iets gevonden is dat niet op de goede plaats staat, kunt u precies zien wat er moet veranderen om maximale inbox compatibiliteit te garanderen.

Doorsturen naar een vriend Link

Moedig abonnees van uw e-mail aan om de e-mail te delen door het opnemen van een “Stuur door naar een vriend” link in uw e-mail. U kunt zelfs een rapport zien over wie uw e-mail naar een vriend heeft doorgestuurd en wanneer!

Automatische Bounce Handling

Gebouncede e-mails (zowel soft als hard) worden automatisch verwerkt en verwijderd uit de lijst voor u, wat betekent dat uw lijst altijd schoon is.

Ook kunt u een lijst exporteren van welke e-mailadressen gebounced zijn en de details zien van harde en zachte bounces.

Geen dubbele e-mails – Nooit

U hoeft zich nooit zorgen te maken over dubbele e-mails met Impact-Newsletter. Wij garanderen dat u nooit een duplicaat e-mailadres in de lijst zult vinden.

HTML, Tekst of beide (Multipart)

Maak prachtige HTML e-mails, informatieve tekst e-mails of beide met behulp van de geïntegreerde campagne-editor. Multipart e-mails worden verzonden als HTML en tekst en de e-mail client van uw abonnees zal de versie laten zien die het beste werkt.

Upload en verstuur bijlagen

De software biedt volledige ondersteuning voor het uploaden en verzenden van bijlagen samen met uw e-mails.

Stuur nu of later

Met volledige ondersteuning voor geplande verzendingen kunt u uw e-mail massa-verzending onmiddellijk uitvoeren of plannen om uit te gaan op een ander tijdstip.

CAPTCHA Formulier Ondersteuning

Elimineer geautomatiseerde inzendingen van uw aanmeldingsformulier met een volledige ondersteuning van CAPTCHA’s.

Sluit afbeeldingen in als bijlagen

Bij het verzenden van een campagne heeft u de mogelijkheid om afbeeldingen als bijlagen bij te voegen en dit houd in dat uw e-mail bekeken kan worden zonder een internetverbinding zodra deze een keer gedownload is.

Stuur naar Meerdere lijsten tegelijk

Stuur tegelijk en gemakkelijk uw e-mail campagne naar meerdere lijsten met contactpersonen. Voor het verzenden worden dubbele e-mails automatisch verwijderd.

Pauzeer en hervat verzenden

Vanuit de “Geplande e-mails” pagina vindt u een lijst met e-mails die klaar zijn om verzonden te worden. Ook kunt u lijsten die al aan het verzenden zijn pauzeren en hervatten.

Menu