Digitale Agentschap Functies

100% Private Label Software

Digitale agentschappen en webdesigners met klanten zullen blij zijn met de kennis dat het slechts een paar minuten duurt om elk aspect van de software, inclusief logo en “powered by” text private te labellen. De private label gids heeft alles wat u moet weten.

Per gebruiker SMTP-instellingen

Met optionele per-gebruiker SMTP-instellingen kan opgeven welke e-mailserver gebruikt moet worden om hun e-mail campagnes te sturen. Als er geen SMTP-instellingen zijn opgegeven wordt er gebruik gemaakt van de standaard e-mailserver.

Per-gebruiker Statistieken

Elke gebruiker heeft toegang tot zijn eigen statistieken waar ze rapporten kunnen bekijken, printen en exporteren zoals geopende e-mails, klik tracking en meer.

Meerdere gebruikersaccounts

Elke gebruiker heeft zijn eigen lijsten, autoresponders, contacten en etc, evenals zijn eigen permissies die u kunt configureren.

Integratie met SMTP.com

Als u meerdere klanten heeft, maar u liever niet uw eigen SMTP mailserver gebruikt, dan zult u onze samenwerking met SMTP.com waarderen waar u een betaalbare en volledig beheerde mailserver krijgt om te gebruiken bij het verzenden van de e-mailcampagnes van uw klanten.

E-mail Snelheid beperken

Beperk e-mail snelheid voor elke gebruiker. Stel beperkingen in op e-mails per uur, maand en het totale aantal e-mails die verstuurd kunnen worden.

Open Source PHP-code

Broncode (exclusief licentie validatie) is niet versleuteld en kan worden aangepast als nodig is.

Beperk Aantal lijsten

U kunt een limiet instellen op het aantal lijsten met contactpersonen die een gebruiker kan maken of zelfs voorkomen dat ze in staat zijn om nieuwe lijsten te maken.

Per-gebruiker E-mail Sjablonen

U kunt aangepaste e-mail sjablonen maken en uploaden voor elke gebruiker die niet zichtbaar zijn voor andere gebruikers wanneer ze inloggen.

“Mijn Account” Pagina

Uw gebruikers kunnen hun eigen gegevens wijzigen zoals wachtwoord en contactgegevens.

Controleer Geplande taken

Browser-gebaseerde ondersteuning voor het beheer van de uitvoering van het plannen van taken (zoals autoresponders of bounce verwerking) betekent dat er geen onzin uitgehaald kan worden met de command-line.

Schaalt ontzettend goed

De software kan omgaan met duizenden gebruikers die miljoenen e-mails en autoresponders tegelijkertijd versturen dankzij een architectuur die vanaf de grond opgebouwd is om meerdere gebruikers te ondersteunen.

Per-gebruiker Tijdzone

Server tijden worden geconverteerd naar de gebruikers lokale tijdzone waardoor het gemakkelijk is om de data en tijden bij het plannen van e-mailcampagnes uit te werken.

Menu