Contactbeheer Functies

Volledige Lijstbeheer

U zult altijd compatibel zijn met spam wetten en de “best practices” dankzij Impact-Newsletter automatische afhandeling van opt-ins, uitschrijf verzoeken en gebouncede e-mail opruiming.

Maak meerdere lijsten met contactpersonen

Maak zoveel lijsten aan met contactpersonen als u nodig heeft zodat u contacten kunt groeperen op basis van het type of lead bron, zoals “abonnees” en “sales leads”.

One-Click Uitschrijf Links

Automatische uitschrijf links in uw e-mails geven abonnees gemoedsrust en zorgen dat u meer dan voldoet aan de CAN-spam wetten.

Contactpersonen toevoegen of importeren

Typ contacten Gegevens één voor één in of importeer bestaande contacten vanuit Microsoft Excel, Outlook of CSV-bestanden.

Wijzigen Abonnements-gegevens

Elke contact op uw lijst kan de details van hun abonnement aan passen zoals e-mailadres, voornaam, voorkeuren en nog veel meer.

“Do Not Mail” Lijst

Met de ingebouwde e-mail onderdrukking tool kunt u een lijst bijhouden met contactpersonen aan wie geen e-mails verzonden mogen of zullen worden.

Aanpasbare Contact Views

Bij het bekijken van uw lijst met contactpersonen in “raster modus” kunt u kiezen welke van de gegevens van de contactpersoon worden weergegeven in het rooster. Hierdoor kunt u gegevens zien die u snel nodig heeft.

Bulk verwijderen van Contacten

Verwijder grote groepen van contacten uit uw lijsten door hun e-mailadressen in te typen of een bestand te uploaden.

U kunt contacten permanent verwijderen of markeren als uitgeschreven zodat ze geen nieuwe e-mails ontvangen die u verstuurt.

Menu