Impact IT

Is de levensduur van uw computer, laptop of ander elektronische apparaat overschreden en functioneren ze niet meer naar behoren? Wij adviseren u graag bij de keuze van een nieuw product. Omdat wij steeds op zoek zijn naar het ideale product, werken we niet met een catalogus of assortiment, maar gaan we steeds op zoek naar de ideale producten die passen bij uw wens. Na inventarisatie van wens en budget zoeken en installeren wij uw gewenste product. Ook na levering staan we u steeds bij met service of advies.

Serveronderhoud

Server-onderhoud nodig of heeft u vragen? We zetten ons graag voor u in en lossen problemen direct op.

IT ondersteuning

Wij helpen u heel graag met het maken van back-ups, uitvoeren van updates en nog veel meer. Bij ons is het mogelijk! Full-service!

Computeronderhoud

Heeft u veel problemen met uw computer of is hij erg langzaam? Geen probleem! Wij helpen u direct en doeltreffend.  Wij kunnen uw computer op afstand bedienen door gebruik te maken van “teamviewer”. U hoeft niet van uw stoel af en dat scheelt veel tijd en moeite.

Digitalisering van videomateriaal

Heeft u analoog filmmateriaal van uw bruiloft of andere dierbare herinneringen, die u graag wil omzetten naar digitaal formaat? Bij Impact Presentations kunt u uw oude VHS-band of cameratapes omzetten naar digitaal formaat. Zo blijven uw herinneringen bewaard en kunt u ten alle tijden nog eens teruggrijpen naar de mooie momenten van toen.

Installaties

Heeft u net een nieuwe computer aangeschaft en wilt u graag dat alle software erop wordt geïnstalleerd zodat u meteen aan de slag kan? Wij voorzien uw computer van automatisch updates en zorgen ervoor dat de computer goed en veilig te gebruiken is. Wij kunnen u natuurlijk ook assisteren bij het installeren van uw eigen software.